Despre Kivi

Salut!

Eu sunt Sandra si probabil ca te intrebi cine sau ce este Kivi si cu ce scop a aparut.

Kivi.ro este o minunatie de site pe care gasesti mobilier, decoratiuni si accesorii pentru gradina, balcon si terase. Este un site care sustine timpul petrecut in aer liber si se dedica in totalitate produselor puternice, cu personalitate care infrumuseteaza spatiul exterior.

In ultimii ani, parca mai mult ca niciodata, ne-am inchis in munca, tehnologie, stres si griji. Pana si o mare parte din mobilierul de gradina existent la momentul actual pe piata este parca trist, inchis, tern si fara culoare.

Kivi isi doreste si spera sa reuseasca sa ne scoata din zona de oboseala perpetua, rutina si griji, prin piese de mobilier robuste, create special pentru exterior, prin decoratiuni vesele dar si practice, adaptate tuturor gusturilor si prin accesorii menite sa aduca plusvaloare. Kivi s-a gandit la toata lumea; atat la cei cu gradina si terasa, cat si la cei cu balcon – multe produse fiind special create si adaptate, inclusiv gratare, mese accesorizate si multe altele.

Va invit astfel sa ne urmariti in continuare pe blog, pe facebook si nu in ultimul rand pe site pentru a descoperi produse, articole interesante despre caracteristicile produselor, despre alegerile pe care le facem atunci cand optam pentru un tip de mobilier, accesoriu sau decoratiune si despre timpul petrecut in aer liber.

Sper sa ne reauzim in curand! 🙂

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s